Urmărește emisiunea live


PSD, document intern. Marian Neacşu: Să fie analizat de toate organizaţiile

Marian Neacşu, secretarul general al PSD, afirmă că este necesară revenirea "la modul colegial și democratic de luare a deciziilor în partid".

"Am citit cu atenție declarația comună a colegilor noștri și am constatat că sunt enunțate o serie de principii sănătoase privind acțiunea politică a PSD, care din păcate au fost abandonate în ultima perioadă. Sunt întru totul favorabil ideii de revenire la modul colegial și democratic de luare a deciziilor în partid și, mai ales, celei de asigurare a continuității și mai ales a coerenței guvernării", afirmă Marian Neacşu.

"În calitate de secretar general, propun ca în perioada imediat următoare acest document să fie analizat de toate organizațiile partidului și dezbătut în cadrul Comitetelor Executive Județene, astfel încât președinții de organizații să participe la Comitetul Executiv Național cu un mandat clar din partea membrilor de partid. În felul acesta vom păstra și unitatea partidului și guvernarea și vom putea să privim cu încredere către alegerile de anul viitor", subliniază secretarul general al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel