Proteste SUA, Donald Trump: Protestatari plătiți

Președintele american Donald Trump a declarat că cineva "a plătit" pentru cele peste o sută de manifestații organizate sâmbătă la care mii de oameni i-au cerut liderului de la Casa Albă să-și facă publice declarațiile de venit și de impozit, așa cum au făcut-o predecesorii săi de-a lungul timpului, informează duminică EFE.

"Cineva ar trebui să ancheteze cine a plătit micile manifestații organizate ieri (sâmbătă — n.r.). Alegerile s-au încheiat!", a scris duminică Trump pe contul său de Twitter, fără alte adăugiri. 

Aceasta este prima reacție a președintelui american după ce mii de persoane au protestat sâmbătă în peste 100 de marșuri în orașe din întreaga țară pentru a-i cere să-și facă publice veniturile. 

Mișcarea "Marșul impozitelor" a convocat aceste manifestații pentru a coincide cu ziua în care în mod tradițional expiră termenul de completare a declarațiilor de venit și impozit în SUA, cu toate că în acest an ultimul termen este 18 aprilie, deoarece 15 aprilie cădea într-o sâmbătă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel