Proteste la vânătoarea de la Balc. Reacție fermă: Miliardarii să vâneze teroriști ISIS

S-a dat startul vânătorii de la Balc, din judeţul Bihor. Cei mai bogaţi şi influenţi oameni ai Europei au venit pe domeniul vânătoresc al omul de afaceri Ion Ţiriac pentru a lua parte la cea de-a XII-a ediţie a vânătorii.

La fel ca şi anul trecut, pe domeniul de la Balc au ajuns şi apărătorii animalelor. Este vorba despre membri reprezentanţii Alianţei pentru Combaterea Abuzurilor. Aceştia au ajuns în faţa domeniului deţinut de cel mai bogat roman şi au apelat numărul de urgenţă 112 anunţând abuzul asupra animalelor. 

În acest context, Marius Marinescu, președintele de onoare al FPAM, contactat de DC News, a oferit un punct de vedere.

'Miliardarii de la Balc să vâneze teroriști ISIS'

"În aceste zile la Balc, frustrații lumii vânează pentru a se distra, într-un țarc electrificat, circa 200 de mistreți. Reprezentanții noștri, iubitori de animale, sunt prezenți la fața locului, sesizând și Poliția la 112 care s-a prezentat la Balc.

Este o crimă care trebuie pedepsită așa cum spune Legea de protecție a animalelor numărul 9/2008 (Legea Marinescu) care sancționează cruzimile și uciderea animalelor cu închisoarea de până la 3 ani.

Într-un stat corupt, din păcate, polițiștii sunt marionetele miliardarilor. Dacă sunteți atât de viteji, domnilor miliardari, de ce nu mergeți în Statul Islamic pentru a vâna teroriști?", a spus Marius Marinescu în exclusivitate pentru DC News.

Proprietarul companiei producătoare de autoturisme de lux Porsche, primarul din Monte Carlo, Georges Marsan, şi designerul brand-ului Cartier, Alfred Baumhauer, sunt câţiva dintre invitaţii lui Ion Ţiriac la vânătoarea de mistreţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel