EXCLUSIV  Proteste Guvern. Codrin Ștefănescu, mesaj fulminant pentru #Rezist și Mălin Bot: Ne-au spus mulți parlamentari europeni

Codrin Ștefănescu a fost prezent la interviurile DC News Live unde a vorbit și despre unitate în societate cu ocazia Zilei Naționale.

Codrin Ștefănescu a vorbit despre scindările și tensiunile din societate. Întrebat ce face PSD în acest sens, pentru a uni societatea, liderul PSD a avut un mesaj categoric:

”Eu aș vrea foarte mult să fiu unit cu cei care m-au votat, cu cei care au încredere în noi, cei care ne-au trimis în Parlament, cei care așteaptă de la noi niște lucruri clare. Aș vrea mai multă unitate. Să ne unim acum cu cei de la #Rezist și cu Mălin Bot, credeți-mă că poate să vină orice, și 1 Decembrie, că nu putem să ne unim cu așa ceva și nu doresc nici ei.

Am înțeles un lucru foarte clar: oricât de logici am fi în a da explicații, sunt niște oameni fie ilogici fie puși să nu înțeleagă și care fac toate aceste lucruri, începând de la manifestații, înjurături pe Facebook, infurii pe la Parlamentul European, plătesc firme de lobby pentru a apărea lucruri oribile despre România și despre PSD în presa internațională.

Atunci când faci lucrul acesta (nr. - finanțarea ONG-urilor) pentru a ataca țara ta nu este în regulă. Nu e în regulă să trimiți în Parlamentul European niște oameni care înjură țara din care provin. ”Nu veniți în România că-i corupție, hoție”, ”nu investiți în România”, ”uite PSD-ul, ciuma roșie”, ”e o nenorocire în România”, ”jos România!”, nu s-a întâmplat nicăieri așa ceva vreodată. Cunoaștem o mulțime de parlamentari europeni care ne spun că sunt stupefiați, că ei atunci când vorbesc de țara lor trag toți cu dinții asupra intereselor țării și numai la noi se întâmplă așa ceva. 

Cum să-ți înjuri în plenul Parlamentului European țara, să faci circ, să vii cu pancarte, să faci mișcarea ”Rezist” pe holurile de la Bruxelles. Este absolut oribil ce se petrece.

(...)

Nu mai este joc democratic să vii cu ouă, cărămizi, excremente în fața ÎCCJ să-l aștepți pe președintele unei anumite camere. Nu e democratic să hărțuiești niște oameni care-și lansează cărți într-un loc în care toată lumea vine pentru cărți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel