Protest PER în fața sediului PSD. Ecologiștii cer demisia a doi miniștri

Mai mulți membri ai Partidului Ecologist Român protestează în fața sediului PSD, acolo unde cer demisiile ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu și a ministrului Apelor și Pădurilor, Doina Pană.

Aproximativ 20 de persoane s-au adunat deja în fața sediului PSD, cu pancarde pe care au mesaje referitoare la salvarea pădurilor României: "Pădurea moare, opriți măcelul", "codru-i frate cu românul", "salvați pădurile" sunt doar câteva dintre mesajele afișate. Protestul este autorizat până la ora 9:45.

"Astăzi, începând cu ora 9,00 și până la orele 9,45 are loc în fața sediului central P.S.D. un miting de protest organizat de Partidul Ecologist Român legat de elementele defectuoase promovate de cei doi înalți demnitari din statul român, Grațiela Gavrilescu și Doina Pană în actul de conducere de la Ministerul Mediului și de la Ministerul Apelor și Pădurilor.
Cine dorește să ni se alăture ca un bun și educat cetățean este bine-venit, cu condiția de a respecta condițiile de desfășurare a protestului care ne-au fost impuse de conducerea Primăriei Bucureștiului și a Jandarmeriei.
Vă așteptăm cu mare nerăbdare pentru a ne solidariza împotriva analfabetismului profesional și politic manifestat și promovat de acești doi miniștrii," se arată într-un comunicat al Partidului Ecologist Român.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel