PROTEST la DNA. Codrin Ștefănescu, mesaj pentru oamenii din stradă

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a transmis un mesaj pentru protestatarii care s-au aflat, duminică, la sediul DNA.

"Este inimaginabil ce se petrece în România în momentul de față. În mediul online este un fel de revoluție. Oamenii vorbesc, pe rețelele de socializare, despre o nouă dictatură în România. Oamenii vorbesc despre faptul că bolșevismul, la noi, este politică de stat. Ei ne atrag atenția nouă, celor care am fost votați, să facem ceva, dar pur și simplu suntem legați de mâini și de picioare pentru că nu este în aria noastră de acțiune. Nu putem decât să cerem, să spunem public, de aceea am și zis: 'Tudorele, fă ceva!'", a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.

"Oamenii sunt în stradă. Eu sunt cu sufletul alături de ei. Dacă m-aș duce acolo, propaganda de dreapta va începe să urle că politizăm evenimentul și aceste acțiuni care sunt spontane. Oamenii așteaptă ca Tudorel Toader, conform fișei postului, să facă ceva", a mai zis Codrin Ștefănescu.

Protest la DNA

Mai mulți oameni s-au adunat duminică seara în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie, manifestându-şi nemulţumirea faţă de conducerea instituţiei.

[citeste si]

Protestatarii au suflat în vuvuzele şi au strigat lozinci împotriva procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel