PROTEST grațiere. Jurnaliștii Antena 3, FUGĂRIȚI prin Piața Victoriei. Gâdea: Va plăti!

Adrian Ursu a spus că jurnaliștii Antena 3, care au mers miercuri seară să transmită imagini de la protestul din Piața Victoriei, au fost scuipați și fugăriți de anumite persoane care scandau.

Din această cauză, ziariștii nu au putut transmite decât câteva imagini din stradă.

"Echipa Antena 3 a fost agresată în această seară. Se pare că unii nu doresc ca noi să transmitem imagini din Piața Victoriei. Ce să vezi... astăzi este și Ziua Libertății Presei, dar probabil puțini dintre protestatari știu. Au ieșit în stradă să militeze pentru democrație, deschidere, pentru a fi transparență decizională, dar împiedică transparența. Colegii noștri au fost scuipați și fugăriți prin Piața Victoriei", a zis Adrian Ursu.

Mihai Gâdea a spus că persoanele care îi agresează jurnaliști Antena 3 vor ajunge în instanță.

"Cine vrea să protesteze să o facă civilizat! Cine îi agresează pe reporterii noștri va plăti foarte aspru în instanță, să fie sigur! Ce-i asta? În ce țară credem că trăim încât să agresăm jurnaliști?", a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

[citeste si]

Un nou protest are loc, miercuri seara, în Piaţa Victoriei din capitală, cei câteva sute de manifestanţi adunaţi până în jurul orei 21,00 fiind nemulţumiţi de amendamentele la legea graţierii votat în cursul zilei în Comisia juridică a Senatului. Protestul are loc în faţa Palatului Victoria, pe scuarul central din Piaţa Victoriei, locul unde au avut loc manifestaţiile de amploare din luna februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel