Protest. Diaconu, despre scandarea care l-a convins: Este clar

Vlad Manolache / 12 aug 2018 / 22:00 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mircea Diaconu a declarat că o scandare făcută în Piața Victoriei, la protestele de ieri și de astăzi, l-a convins despre adevăratele intenții.

Mircea Diaconu a declarat că a fost atras de anumite revendicări de la protestul de vineri, însă, scandarea unui cuvânt care s-a repetat la manifestațiile de ieri și de astăzi i-au dar de înțeles că există implicare politică.

"Cu vreo patru, cinci dintre ele eram de acord și eu"

"Contează, sintetizând, formula de intenție a acelei manifestări, care este ea. Deci, câtă vreme ea strigă 'demisia' este clar o adunare politică, este un miting cu revendicări de tip politic pentru că nu poate fi făcută decât de niște structuri politice cu niște intenții politice. Ori vineri, printre altele, am auzit așa o listă de revendicări scrise pe picior sau ceva de genul ăsta, jur, cu vreo patru, cinci dintre ele eram de acord și eu și mă bucuram într-un fel, iată că vin niște intenții. Despre ce vorbim pe stradă astăzi? Asta e tema, asta e problema. Dacă astăzi și ieri când s-a așezat mitingul zice 'demisia', atunci e clar că există o formă de opoziție care încercând să folosească diaspora ca difuzor, ca amplificare, se manifestă corespunzător. Dacă erau revendicări de tip diaspora, atunci era cu totul altceva", a declarat europarlamentarul.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22