PROTEST Dacia, la Mioveni, faţă de măsurile fiscal-bugetare ale Guvernului

Rodica Mitu / 07 noi 2017 / 07:36 Salveaza PDF Comentarii

Marţi, 7 noiembrie, membrii Sindicatului Autoturisme Dacia vor organiza, pe platforma de la Mioveni, un miting de protest faţă de măsura Guvernului de a transfera contribuţiile sociale de la angajator la angajat, dar şi pentru obligativitatea negocierii şi încheierii contractelor colective de muncă la nivel de ramură.

"Consiliul Sindicatului Autoturisme Dacia a hotărât, în şedinţa din data de 27 octombrie 2017, organizarea unui mare miting de protest la Mioveni, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor 'Dacia', marţi, 7 noiembrie 2017, începând cu ora 12:30. Vor participa membri ai Sindicatului Autoturisme Dacia de pe platforma Mioveni şi de la furnizori, care vor protesta: împotriva transferului taxelor şi impozitelor de la angajator la angajat, pentru obligativitatea negocierii şi încheierii Contracte Colective de Muncă la nivel de ramură, precum şi pentru demararea construcţiei autostrăzii Piteşti-Sibiu, vitală pentru industria auto din România. Măsurile preconizate de actuala guvernare aduc atingere nivelului de trai al românilor, batjocorind sudoarea cu care ne câştigăm pâinea noastră şi a copiilor noştri, amanetându-ne viitorul! Este vital pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri să-i determinăm pe guvernanţi să renunţe la planurile de a ne lua banii!', notează sursa citată.

[citeste si]

Conform proiectului de Ordonanţă de Urgenţă privind modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, publicat recent de Ministerul Finanţelor, contribuţiile sociale vor trece de la angajatori la angajaţi începând cu 1 ianuarie 2018. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22