Protest cu mașini și claxoane în Michigan, faţă de restricţiile în urma COVID-19

Sute de şoferi de vehicule au participat la un protest în Michigan faţă de restricţiile antiepidemice dispuse de guvernatorul Gretchen Whitmer, informează Fox News.

Şoferii au claxonat în centrul oraşului, fluturând steaguri ale Statelor Unite. Manifestanţii au cerut reluarea rapidă a activităţilor economice.

„Să pornim de la faptul că unele districte nu au deloc sau au foarte puţine cazuri de Covid-19, dar totuşi sunt închise în totalitate. De când o măsură generală rezolvă problemele locale? Guvernatorul Whitmer vă va opri afacerile înainte de a le permite oamenilor să fie responsabili de propriul comportament. Este nebunie", afirmă Rosanne Ponkowski, preşedintele Coaliţiei Conservatoare din Michigan, conform Fox News.

Măsurile de distanţare socială au fost dispuse pentru încetinirea răspândirii coronavirusului. Guvernatorul Gretchen Whitmer a anunţat acum câteva zile prelungirea până cel puţin pe 1 mai a restricţiilor privind deplasările.

Statul Michigan este pe locul al patrulea în Statele Unite din punctul de vedere al cazurilor de Covid-19 (peste 27.000 de cazuri), notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel