PROTEST 5 noiembrie. Codrin Ștefănescu, mesaj despre oamenii din stradă

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a transmis un mesaj în legătură cu protestele care au loc duminică, 5 noiembrie.

"Este dreptul românilor să protesteze, este un drept pentru care au murit oameni din generația mea și colegi și prieteni de ai mei. Este trist să vezi că, după 28 de ani, copiii tăi manifestează pentru noua securitate, Kovesi și statul paralel. Mă rog, este dreptul lor. Noi ne-am sacrificat și ne-am riscat viețile acum 28 de ani. Cimitirele eroilor sunt pline în multe orașe", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3.

"PSD nu are nicio imagine proastă! Este foarte tare în momentul de față! Dacă pentru 3.000 de oameni spuneți că PSD are o imagine proastă... Dacă mâine, oamenii care ne iubesc și ne susțin ar ieși în stradă, am strânge mulți susținători. (...) Legat de legile justiției, vă spun că oamenii care au ieșit în stradă și care au fost anunțați pe Facebook nu prea cunosc ce și cum despre acest subiect. Probabil au ieșit așa din principiu, pentru că le cer fundațiile lui Soros", a mai zis Codrin Ștefănescu.

[citeste si]

Mii de persoane protestează în mai multe orașe din țară față de proiectul de modificare a Legilor Justiției și a altor proiecte legislative, dar și față de politicienii din coaliția de guvernare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel