Protest 15 martie - Mandachi, autostrăzi. Bolcaș: Este un semnal!

Bianca Ştefan / 14 Martie 2019 / 22:51 Salveaza PDF Comentarii
Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Avocatul Lucian Bolcaș și-a exprimat punctul de vedere cu privire la protestul care va avea loc vineri, 15 martie, declanșat de către omul de afaceri Ștefan Mandachi.

''Aici este un mod de protest, împotriva sistemului care nu face absolut nimic, civilizat, constructiv, nu ca oamenii ăia, dacă îi poți numi oameni, care se plimbă cu pistoalele pe stradă, iar limbajul lor este limbajul vuvuzelelor. Omul ăsta a arătat că trebuit făcut și se poate face. Este un exemplu al muncii și trebuie apreciat ca atare. Că pe urmă s-a extins, că pe urmă s-a transformat, că poate va fi politizat, nu interesează. Este un semnal că asta vrea societatea: să se miște și să muncească. Mi s-a părut cel mai optimist protest pe care l-am văzut până acum'', a spus avocatul Lucian Bolcaș, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Ştefan Mandachi este omul de afaceri care a lansat manifestul pentru construirea de autostrăzi şi care a anunţat că va opri activitatea afacerilor sale timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00. După video-ul devenit viral, mai multe personalități și instituții s-au alăturat protestului sub hashtag-ul #șîeu.

Vezi și: Mandachi, 15 martie protest autostrăzi. Decizia lui Remus Borza - video

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25