PROTEST 10 august 2019. Ciuvică, ceartă cu un lider PNL din cauza cererii lui Orban: Da, sunt infiltrat

Anca Murgoci / 11 aug 2019 / 08:46 Salveaza PDF Comentarii
Antena 3
Descriere foto: Antena 3

A fost scandal în emisiunea ”Descoperiți” realizată de Andreea Sava la Antena 3.

Mugur Ciuvică a avut un nou schimb de replici cu Virgil Guran, vicepreședintele PNL. Dialogul a avut loc în emisiunea "Descoperiți" realizată de Andreea Sava.

Iată replicile dintre cei doi:

 

Mugur Ciuvică: Acest miting a fost neimportant. A fost o fâsâială de miting. Pentru manifestarea de anul trecut s-a investit foarte mult în transmiterea de mesaje violente. Acum a ieșit un mitinguț. Cam atâți oameni pot scoate în stradă #Rezist, fără banii lui Soros, și cele două partide de opoziție care se consideră pe un mare val de simpatie - PNL și USR. A fost sarcină de partid să meargă la protest. A fost și domnul Guran, dar și alții de la USR.

Virgil Guran: Da, au fost și câțiva colegi de la PNL. Nu a fost un miting organizat de noi. Nu s-a organizat participarea noastră. Cine a dorit să treacă pe acolo a trecut.

Mugur Ciuvică: Ludovic Orban v-a zis, la televizor, să participați toți la protest.

Virgil Guran: Nu e așa.

Mugur Ciuvică: Cum nu a zis? A zis la televizor.

Virgil Guran: Mitingul PSD v-a plăcut? Erați în extaz atunci.

Mugur Ciuvică: Nu eram în niciun extaz. Băteați câmpii și atunci, la fel și acum. Erați amețit. Mitingul PSD a fost un super miting. Au fost mulți oameni în Piața Victoriei. Ciuma roșie a adus de zece ori mai mulți oameni decât ați adus dumneavoastră. (...) Orban v-a zis să participați la mitingul din 10 august 2019. V-a dat sarcină de partid!

Virgil Guran: Nu a zis așa. Cred că sunteți infiltrat în partid de știți asta...

Mugur Ciuvică: Da, sunt infiltrat... la televizor că acolo l-am auzit pe Ludovic Orban vorbind. Bateți câmpii, iar eu vorbesc de lucruri concrete. Nu puteți să-mi spuneți că Orban nu v-a cerut să ieșiți la protest, din moment ce eu l-am văzut la televizor spunând asta! Uite câți oameni v-au ascultat... Sunteți slăbuți dacă atâția oameni ați scos în stradă.

Membrii PNL, la protestul din 10 august 2019

 

 

Amintim că Ludovic Orban a declarat, luni, că membrii și simpatizanții PNL sunt invitați să participe la mitingul din 10 august. 

”Mitingul este miting. Noi am participat și la celelalte mitinguri. Orice membru al Partidului Național Liberal sau orice simpatizant este invitat și încurajat să participe la această formă de protest anunțată pe 10 august", a declarat Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26