Programări ANULATE la vaccinarea anti-COVID-19. Mail-uri care au spulberat speranța: ”Te mai miri că lumea e reticentă”. Care e explicația

foto Pixabay
foto Pixabay

Eroare a platformei de programare pentru campania de vaccinare! Mai mulți oameni au primit, prin e-mail, o comunicare prin care erau anunțați că le-a fost anulată programarea. 

Se întâmplă la Alba Iulia, acolo unde, timp de 2 ore, în cadrul platformei pentru programarea la campania de vaccinare, persoanele puteau să se programeze pentru etapa I, deși erau eligibile pentru etapa a II-a.

O persoană care a primit mesajul de anulare și-a manifestat revolta pe Facebook: ”Sper că la rapel nu veți face așa, că altfel mă înțep degeaba. Și te mai miri că lumea e reticentă sau chiar împotriva acestuia… Sunteți varză! Halal organizare!”. 

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, a declarat pentru ziarulunirea.ro că ”au fost câteva persoane cărora platforma de programare le-a permis efectuarea de programări la centrul de vaccinare al Spitalului Județean Alba Iulia, centru destinat persoanelor eligibile pentru etapa I a campaniei de vaccinare. Întrucât persoanele respective erau eligibile pentru etapa a doua a campaniei de vaccinare, au fost reprogramate într-un timp scurt, la centrul fix de vaccinare de pe strada Vasile Alecsandri, mai exact Sala de Sport a Universității 1 Decembrie, iar colegii de la STS au remediat eroarea din platforma care a permis acest lucru”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel