Program magazine. Buşoi (PNL): Se poate discuta prelungirea. O oră-două în plus nu cred că fac mare diferenţă

Foto: Mehrad Vosoughi - Pexels
Foto: Mehrad Vosoughi - Pexels

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi a vorbit despre solicitările protestatarilor şi despre lucrurile care se pot negocia în acest context pandemic. 

"Cred că societatea este împărţită. Există mulţi români care înţeleg că avem nevoie să menţinem, încă, unele restricţii. Ştiu că în România sunt acum cele mai puţine restricţii din UE sau printre cele mai puţine restricţii din Uniunea Europeană. Pe de altă parte sunt aceşti concetăţeni, aceşti români care nu mai vor restricţii şi care, sigur, protestează şi împotriva Guvernului.

Eu cred că toţi colegii mei din Guvern sunt atenţi la ceea ce se întâmplă în stradă. Sunt anumite cereri care nu pot fi soluţionate, cărora nu le putem da curs, pentru că ar însemna să riscăm foarte mult să umplem spitalele, să moară români, să nu mai avem locuri în ATI. Sunt altele, cum e, de exemplu, deschiderea magazinelor până mai târziu de ora 18.00, care în opinia mea pot fi discutate şi pot fi implementate, pentru că nu cred că va face o mare diferenţă o oră sau două în plus", a declarat, marţi seara, la România TV, Cristian Buşoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel