Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, la DNA

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploieşti, unde a fost citată ca martor, conform unor surse judiciare. 

Potrivit acestora, Mihaiela Moraru Iorga a fost citată ca martor într-un dosar al lui Florian Walter, care s-a aflat în instrumentarea acesteia, fiind ulterior preluat de procurorii Serviciului Teritorial Ploieşti. 

Conform surselor citate, procurorul a fost chemat pentru a oferi lămuriri în legătură cu o expertiză pe care a cerut-o în dosarul lui Walter, care ar fi fost efectuată, dar care nu ar fi fost ataşată dosarului respectiv. 

"Am venit pentru că am fost chemată. Conform Constituţiei, toţi suntem egali în faţa legii, deci era normal să mă prezint", a afirmat Mihaiela Moraru Iorga la intrarea în sediul DNA Ploieşti. 

Întrebată în ce calitate a fost citată, ea a spus că, din câte ştie, este vorba despre o calitate de martor. 

"Înţeleg că este calitatea de martor pentru săvârşirea unor infracţiuni. Ştiu că este vorba despre o infracţiune de favorizare a făptuitorului şi un fals intelectual", a spus aceasta. 

Ea a spus că nu ştie despre ce dosar este vorba şi, întrebată dacă l-a anchetat pe Florian Walter, ea a confirmat, punctând că nu l-a trimis în judecată pentru că urmărirea penală nu era finalizată, relatează Agerpres.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel