Proces Dragnea. Avocat Sergiu Andon: Fac pariu că așa se va întâmpla!

Andrei Itu / 15 apr 2019 / 16:35 Salveaza PDF Comentarii
Andon
Descriere foto: Andon

Avocatul Sergiu Andon a declarat că jocul de lungire a procesului în care este acuzat Liviu Dragnea îi este defavorabil.

''Se așteaptă decizia, dar se așteaptă degeaba. Prognoza mea fermă și risc să o fac public este că cererea de natură constituțională se va respinge pentru că nu e un conflict de natură constituțională. Este o problemă de aplicare a legii pe care o rezolvă instanțele judecătorești. Fac pariu public că așa se va întâmpla. Ce s-a întâmplat azi arată un lucru extrem de interesant: că acest proces devine scena unui joc de imagine. Participă și CCR cu decizia care putea fi luată și se înscrie și DNA-ul cu o excepție de neconstituționalitate.''  a spus Sergiu Andon.

''Arhitecții din umbra dl-ui Dragnea au prins evoluția de imagine și ar trebui să își dea seama și dumnealor că lungirea procesului nu il victimizează. Mai bine ar risca o soluție imediată. Din punct de vedere strict juridic, excepțiile pe care le-a ridicat DNA-ul nu sunt foarte adânci. S-ar putea să existe o contradicție între decizita în interesul legii nr.5/2019 și art. din Codul Penal 154 alin.2 care ar trebui aplicat tuturor cauzelor, dar asta putea DNA-ul să constate de mult, nu să ajungă la CCR acum. Am impresia că se înscrie în jocul de lungire care îî este mai degrabă defavorabil lui Liviu Dragnea.'' a concluzionat avocatul Sergiu Andon la Antena 3.

 

VEZI ȘI: Daraban (CCIR): De ce forța de muncă din Vietnam alege România

 

 

 

 

 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25