Pro România își mărește rândurile. Chirieac: Fără Ghiță, Ponta nu face 5%

Pro România a atras, în ultima perioadă, mulți oameni politici din tabăra PSD și nu numai. Deși lui Victor Ponta i s-au alăturat mai mulți politicieni din PSD, analistul Bogdan Chirieac susține că partidul nu va ajunge să facă 5% la alegerile europarlamentare fără Sebastian Ghiță. 

În ultimele luni, partidul condus de Victor Ponta a reprezentat o opțiune pentru mai mulți jucători importanți din politica românească. Referitor la șansele noii formațiuni de a prinde un prag de 5% la alegerile următoare, Bogdan Chirieac este de părere că fostul premier ar putea avea succes doar dacă alături de el ar veni Sebastian Ghiță.

"S-au adunat ceva parlamentari, restul se va vedea la următoarele alegeri. Alminteri este un alt UNPR, nu e altceva. Dacă este UNPR, un partid născut în laborator și care nu a avut niciodată ocazia să confirme în alegeri, atunci degeaba l-a făcut domnul Victor Ponta. Dacă reușește să se așeze și să intre în europarlamentare cu cinci la sută, atunci e totul în regulă. Dar cred, atât vă spun, fără Sebastian Ghiță, este foarte greu" a declarat Chirieac.

Există "personalități de foarte bună calitate în partidul acesta"

Bogdan Chirieac susține că Sebastian Ghiță are o capacitate organizatorică incontestabilă. "Să nu uităm că Sebastian Ghiță a reușit cu partidul său, într-o lună de zile, să obțină aproape 3% la parlamentare, dar nu am cunoscut pe cineva având capacitatea organizatorică a lui Sebastian Ghiță în acel partid. Dacă se întoarce și Ghiță și intră în partidul lui Ponta, atunci Ponta face cinci la sută. În caz contrar, deși sunt cel puțin două personalități de foarte bună calitate în partidul acesta, Sorin Câmpeanu, Nicu Bănicioiu, Victor Ponta însuși care este un vorbitor foarte bun, nu va face cinci la sută", a declarat Bogdan Chirieac la România Tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel