Prioritate de ȘMECHER în plină CAPITALĂ - VIDEO

Un șofer a fost la un pas de a fi lovit din lateral de o șoferiță într-o mașină de lux care traversa intersecția fără se se asigure, pe culoarea roșie a semaforului.

Potrivit autoblog.md, incidentul care era cât pe ce să provoace o tragedie în trafic s-a petrecut în Chișinău în dimineața zilei de miercuri, la intersecția dintre străzile Ceucari și Socoleni.

Automobil de lux

Din imaginile video surprinse de camera montată la bordul mașinii martor se observă că automobilul care traversează intersecția ignorând culoarea roșie a semaforului este condus de o șoferiță. Bolidul ei este unul de lux: un SUV Mercedes-Benz GLE Coupe al cărui preț de pornire este de 70.000 de euro.

Contravenientă recidivistă

Întrucât imaginile video au devenit instant virale, șoferii internauți din capitala Republicii Moldova au comentat că șoferița nu este la prima abatere de acest gen și că ar fi un pericol pentru siguranța traficului.

Mortalitate rutieră

Republica Moldova are una dintre cele mai ridicate rate ale mortalității din Europa, peste 500 de moldoveni pierzâdu-și viața anual pe șosele. Statistic, șoferii fără experiență în condus produc circa o treime din numărul total de accidente, iar pietonii sunt cei care mor cel mai des în urma accidentelor rutiere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel