Principesa Margareta: A făcut dovada faptului că este 'oriunde pentru oricine'

Principesa Margareta
Principesa Margareta

Crucea Roșie Română a făcut dovada faptului că este "oriunde pentru oricine", se arată în mesajul președintelui Societății Naționale de Cruce Roșie din România, principesa Margareta, transmis cu ocazia Zilei Internaționale a Crucii Roșii și Semilunii Roșii.

Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie sărbătorește astăzi peste 150 de ani de activitate umanitară. În fiecare an, cele 190 de Societăți Naționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie ajută la nivel mondial milioane de oameni aflați în situație de conflict armat, afectați de criză sau de dezastre naturale. Ziua de 8 mai este sărbătoarea celor 17 milioane de voluntari și aproape jumătate de milion de angajați din întreagă lume ai Crucii Roșii și Semilunii Roșii, care contribuie la binele umanității. Ei sunt oamenii care se dedică pentru a ajuta persoanele vulnerabile din comunitățile în care trăiesc, afirmă principesa Margareta, Custodele Coroanei Române, în mesaj.

Potrivit acesteia, Crucea Roșie Română a făcut dovada faptului că este "oriunde pentru oricine".

Suntem mândri că astăzi, în România, prin cei 4.500 de voluntari și peste 250 de angajați, Crucea Roșie dezvoltă proiecte la nivel național, oferă servicii umanitare relevante și în timp util pentru comunitățile vulnerabile, intervine la dezastre, educă pentru sănătate, acordă primul ajutor. Mulțumesc tuturor celor care oferă o parte din timpul și energia lor Crucii Roșii și îi îndemn pe toți să ne fie alături, să fie generoși, să fie Crucea Roșie!, este mesajul transmis duminică de președintele Crucii Roșii Române.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel