Primul vegan din Parlament a început o afacere cu mâncare

Parlamentul României
Parlamentul României

Remus Cernea, plecat din România, a anunțat că începe prima afacere cu mâncare verde vegană din Europa, care se va desfășura însă pe teritoriul țării noastre. 

"Am fost primul membru Vegan al Parlamentului României (2012-2016). Propunerea mea de a nu folosi animalele în circuri a fost votată ca o lege după mai bine de trei ani de campanie electorală.

Acum încep una dintre cele mai inovatoare afaceri Verde Verde din lume. Vă rugăm să LIKE și să păstrați legătura pe această pagină Facebook, sprijinul dvs. va fi necesar:

The Green Vegan este prima companie verde vegan din România și probabil una dintre primele companii verde vegan din Europa. Există multe afaceri care sunt verzi, dar nu vegane, sau vegane, dar nu verzi. Pentru a combate schimbările climatice, trebuie să accelerăm tranziția spre o economie fără emisii sau emisii foarte scăzute și să reducem sau să eliminăm, dacă este posibil, produsele alimentare care conțin ingrediente de origine animală.

Afacerea va consta în furnizarea de alimente vegane în stradă, în caravane alimentate de panouri solare în zona turistică a litoralului Mării Negre. Toate tehnologiile utilizate vor fi ecologice și fără emisii de CO2. O parte semnificativă a profiturilor va fi acordată pentru protecția delfinilor și a altor animale, precum și pentru sprijinirea ONG-urilor care luptă împotriva masacrului delfinilor din Taiji (Japonia) și Insulele Feroe.

Campania "crowdfunding" va începe în februarie, deci este important să avem cât mai mulți oameni conectați până atunci pentru a răspândi mesajul în mod eficient," anunță Remus Cernea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel