Primele 10.000 de bilete de o zi la UNTOLD s-au epuizat

Prima etapă de vânzare a biletelor e sold out.

Cei care au selectat opțiunea Day Ticket și-au putut alege ziua în care să se bucure de cele mai tari senzaţii de festival, împreună cu artiștii preferați. Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD a început astăzi la ora 14.00, la prețul de 69 de Euro + Taxe. Biletele s-au epuizat în câteva minute.

Următoarea etapă de vânzare a biletelor de o zi este programată pentru luna iunie. Între timp, fanii își pot achiziționa abonamentele de pe site-ul oficial al festivalului https://untold.com/ 

Creatorii UNTOLD au anunțat, la finalul săptămânii trecute line-up-ul pe zile, iar experiența din 2023 va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

Joi, 3 august fanii UNTOLD vor putea să admire doi artişti aflaţi pentru prima dată în România: Ava Max și Bebe Rexha.

Vineri, 4 august va fi o altă zi "de foc" pentru fani. Trupa de rock alternativ Imagine Dragons va face senzaţie pe scena Untold.

Sâmbătă, 5 august DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, alături de suedezul Eric Prydz, vor face atmosferă la cea de-a 8-a ediție a Festivalului UNTOLD.

Duminică, 6 august, va fi ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD 2023. Fanii vor simţi emoţia revenirii pe Cluj-Arena a unuia dintre cei mai iubiți artiști, David Guetta.

Experiența UNTOLD nu ar fi completă fără Armin Van Buuren, unul dintre cei mai iubiți DJ, care a fost aici de la prima ediție în 2015. Olandezul, care de 21 de ani la rând se află în lista primilor cinci DJ ai lumii, a reușit ca la fiecare apariție live pe Cluj-Arena să construiască o relație specială cu fanii festivalului, este artistul care a scris cel mai frumos capitol din povestea UNTOLD, iar în 2023 revine pe mainstage-ul festivalului.

Festivalul UNTOLD 2023 are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca. Tot line-up-ul anunțat până acum este disponibil pe untold.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel