Primar PNL acuză interese politice. ”Să nu o punem pe seama orgoliului”

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, insistă că sala polivalentă de 16.000 de locuri să fie construită în apropierea stadionului ”Dan Pătinișanu”. El transmite ideea că sunt interese politice ca această sală să fie construită în comuna limitrofă Timișoarei, Giroc. 

”Voi transmite o adresă la CNI prin care voi cere să ni se comunice dacă se agreează locaţia pe care am propus-o pentru Timişoara, nu pentru un partid sau altul, pentru o persoană sau alta aflate acum în funcţii şi dacă nu se agreează acea locaţie, vom realiza sala polivalentă pe bugetul local. Va fi de cel puţin 10.000 de locuri şi vom pleca de la modelul sălii polivalente de la Cluj”, a afirmat Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă.

Dintre avantajele menţionate de primar în favoarea construirii sălii polivalente în oraş cea mai importantă este accesibilitatea - toate şoselele din jur fiind fost extinse recent la patru benzi, cu alei pietonale şi pentru biciclete, precum şi variate mijloace de transport în comun.

”Insistenţa ca sala să fie în Timişoara să nu o punem pe seama orgoliului (...), ci este doar interesul pentru binele oraşului. Orice analiză am face, sala polivalentă trebuie să fie în acea locaţie (...) care a fost aleasă cu cap când s-a construit stadionul, iar noi am completat atuurile ei (...). În zonă există reţele de utilităţi, nu mai trebuie cheltuieli pentru construirea lor. În apropiere se poate construi o parcare supraterană cu zece etaje (...)”, a mai spus primarul Nicolae Robu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel