Prigoană a cerut oficial excluderea lui Preda din PDL

prigoana
prigoana

Silviu Prigoană a cerut în scris excluderea lui pe Cristian Preda care l-a criticat pentru candidatura la Capitală. Solicitarea a fost făcută în condiţiile în care şefa PDL Bucureşi, Elena Udrea, a declarat că va susţine orice cerere de excludere a lui Preda. Mai mult, conducerea PDL mai pierde un vicepreşedinte, pe Mihaela Popa, care a renunţat la funcţia din partid.

"Am cerut printr-o adresă scrisă BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece în ultima vreme dânsul nu se mai regăseşte în PDL şi a făcut afirmaţii denigratoare la adresa preşedintelui PDL şi a candidatului partidului la Primăria Capitalei", a precizat Silviu Prigoană.

El a adăugat că după ce partidul a hotărât prin vot candidatul la Primăria Capitalei, Cristian Preda a continuat să-l critice şi a aflat cu stupoare că Preda susţine un candidat independent la Primărie în defavoarea candidatului PDL.

"Chiar după ce partidul a hotărât prin vot cine va fi candidatul la Primăria Capitalei, dânsul a continuat să mă critice în afara partidului. Acum aflu cu stupoare că dânsul susţine la Primăria Capitalei un candidat independent în defavoarea candidatului PDL", a spus Prigoană.

El a precizat că în urma cererii de excludere a lui Cristian Preda BPN va lua act şi va vota această cerere, iar în cazul în care votul va fi favorabil decizia aparţine Consiliului Naţional de Coordonare a partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel