Prezentatoare TV din România, șoc în direct: Sunt aici pe ochi frumoși

Prezentatoarea Irina Gaşpar, de la TVR Cluj, a făcut un anunţ inedit în timpul emisiunii sale, "Regional cafe".

Irina Gaşpar le-a explicat telespectatorilor care este situaţia la TVR Cluj, acolo unde colaboratorii au fost concediaţi din cauza situaţiei financiare dificile a Televiziunii Publice. Ea a precizat însă că nu a primit o informare oficială în legătură cu această decizie, ci a aflat totul de la colegii de serviciu.

"Aseară, Clujul vuia de faptul că toţi colaboratorii de la TVR Cluj sunt daţi afară. Ăsta e adevărul. Cum ar veni, eu astăzi sunt aici pe ochi frumoşi. Sau în regim de voluntariat. Asta n-ar fi prima oară, că la câte acţiuni de voluntariat am făcut la viaţa mea, încă una în plus contează mai puţin", a spus prezentatoarea, în direct.

[citeste si]

"Întrebarea era: 'mai facem emisiunea azi sau nu? eu fac emisiune sau nu?'. (...) Colaboratorii au primit această informaţie: 'domnilor, nu mai sunt bani, dar dacă vreţi să veniţi la serviciu e ok. Sigur, eu am aflat treaba asta aseară. Îmi făceam antrenamentele mele şi când vin de la antrenament văd 1240 de apeluri pierdute, cam pe acolo. Şi încep să-i spun pe oameni: 'ce s-a întâmplat?'. Şi ei mă întrebau: 'dar ce s-a întâmplat la tine?'. Eu le-am spus că nu mi s-a întâmplat nimic. 'Păi nimic nici n-o să ţi se întâmple, adică n-o să mai primeşti bani", a adăugat ea în cele din urmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel