EXCLUSIV  Președintele T.A.T.A., acuzat că și-a violat fiica minoră. Ana Măiță, solicitare de la fosta soție: Are legătură cu acuzațiile de astăzi. Investigația în curs din iunie

Bogdan Drăghici şi Ana Măiţă
Bogdan Drăghici şi Ana Măiţă

Ana Măiţă, preşedintele organizaţiei Mame pentru Mame, a comentat reținerea lui Bogdan Drăghici, de la Alianţa T.A.T.A, sub acuzaţia de viol asupra unui minor şi a menţionat că, deşi nu poate oferi mai multe detalii, una dintre fostele soţii ale lui Bogdan Drăghici a înaintat o solicitare de consiliere către Mame pentru Mame. 

"Am văzut ştirile, sunt informaţii care zguduie. Aş vrea să aşteptăm să vedem care sunt totuşi concluziile preliminare. Înţeleg că este reţinut acum pentru 24 de ore. Ce declaraţie pot să dau este că, într-adevăr, îl cunosc pe Bogdan Drăghici. Prin asociaţia Mame Pentru Mame am colaborat cu el în 2015 pe campania prin care dorea să combată discriminarea care se făcea în spitalele din România, unde taţilor nu le era permis să se interneze cu copiii minori, din motive care nu aveau de-a face cu nimic legal. Pur şi simplu, li se spunea că nu au ce căuta bărbaţi acolo, ceea ce era o problemă şi pentru familiile monoparentale, dar şi pentru familiile obişnuite, în care mama era poate cu un nou născut acasă, iar copilul mai mare avea nevoie de îngrijiri spitaliceşti. Am colaborat cu cei de la TATA pe acea campanie", a declarat Ana Măiţă în exclusivitate pentru DCNews

Fosta soţie a lui Drăghici, solicitare către Mame pentru Mame

"Ce pot să vă mai spun este că într-adevăr am primit o solicitare de consiliere din partea doamnei dr. pediatru Helen Drăghici, fosta soţie a lui Bogdan Drăghici, căreia i-am şi dat curs acum o lună, dar pentru că informaţiile privesc un minor, organizaţia noastră nu poate oferi detalii cu privire la acea consiliere. Pot să vă spun că are legătură cu acuzaţiile de astăzi. Trebuie să avem grijă cum comunicăm despre acest caz, pentru că sunt copii minori la mijloc. La acel moment, poliţia fusese deja sesizată, suspiciunile legate de abuzurile împotriva copiilor fuseseră comunicate oamenilor legii. Investigaţia era în curs, vorbim despre luna iunie. Este un mesaj important pe care noi vrem să îl dăm, orice fel de organizaţie şi orice fel de cetăţean care are astfel de informaţii are obligaţia să meargă la autorităţi cu ele. Rolul nostru de organizaţii care acordăm suport este unul delicat, pentru că trebuie să menţinem confidenţialitatea discuţiilor cu dânsele, pentru că au dreptul la viaţă privată, dar în acelaşi timp, dacă primim informaţii despre infracţiuni penale care presupun victime, suntem obligaţi să sesizăm. La noi nu a fost cazul, deoarece deja fuseseră sesizate organele abilitate. 

Relaţia noastră cu Bogdan Drăghici a fost strict organizaţională, ştiam că are o familie frumoasă, la vremea respectivă avea deja patru fete, cred că era la a doua sau a treia căsătorie atunci. După acea colaborare în 2015, nu am mai avut contact cu dânsul, am observat că a încetat activitatea alianţei TATA. Am căutat site-ul la un moment dat şi era căzut! Singurul contact a fost iniţiat de doamna Helen Drăghici, la nivel organizaţional, şi ne-a cerut o consiliere pe care noi i-am acordat-o, dar mai multe detalii nu pot oferi", a mai spus preşedinta Asociaţiei Mame pentru Mame. 

Bogdan Drăghici a fost arestat preventiv în această dimineaţă. Mai multe detalii puteţi citi AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel