Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A, acuzat că și-a violat fiica minoră. A fost reținut

Bogdan Drăghici
Bogdan Drăghici

Președintele Asociației T.A.T.A. a fost reținut, transmite Antena 3. Este acuzat că și-a violat fiica minoră, în vârstă de doar 10 ani. 

Avocata mamei fetei a depus mai multe plângeri la poliție, anchetatorii au deschis dosar penal. Este vorba despre una dintre fetele lui Bogdan Drăghici, pe care ar fi agresat-o sexual când avea doar 10 ani, în urmă cu aproximativ 4-5 ani. Nu se cunoaște încă dacă mama fetei a aflat abia acum despre agresiunile bărbatului sau dacă sunt plângeri mai vechi, neluate în seamă.

Bogdan Drăghici e în arestul poliției. 

Președintele T.A.T.A. creștea mai multe fete dintr-o relație anterioară. Antena 3 transmite că este posibil să fie mai multe victime. 

Bogdan Drăghici este cunoscut drept promotor al drepturilor taţilor şi al unor proiecte antidiscriminare. El nu a rescunoscut faptele de care este acuzat, dar anchetatorii spun că au dovezi ale violurilor comisie de acesta, mai transmite sursa citată. 

Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Președintele T.A.T.A este în Arestul Central și va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel