Preşedintele ALDE: Sondajele sunt fabricate, fictive

Preşedintele organizaţiei Mehedinţi a ALDE, deputatul Viorel Palaşcă, a transmis vineri alegătorilor 'să nu se lase induşi în eroare de sondajele lansate pe piaţă de anumite partide care intenţionează să îndrepte voturi către proprii lor candidaţi'.

Palaşcă a participat la o întâlnire cu alegătorii a candidatului la Primăria Drobeta Turnu Severin, Romulus Vâlcu.

Palaşcă a arătat că 'sondajele efectuate în judeţul Mehedinţi sunt fabricate, fictive, adică au darul de a intoxica opinia publică şi de a nu da posibilitatea celor mai competenţi candidaţi să acceadă în administraţia locală şi să se pună în slujba cetăţeanului'.

'Realitatea este că ALDE se bate cu şanse egale în multe circumscripţii electorale. Sondajele PNL, de pildă, efectuate de o firmă obscură de apartament, sunt departe de a reflecta opţiunea reală a alegătorilor', a declarat pentru AGERPRES deputatul Viorel Palaşcă.

El a mai adăugat că 'ALDE, fiind a treia forţă politică din judeţ şi reprezentând adevăratul liberalism, se bucură de o largă apreciere din partea multor dintre cei 237.987 de alegători care sunt aşteptaţi la urne în 5 iunie, situaţie în care mulţi dintre primarii şi consilierii locali propuşi vor obţine victorie'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel