Premiile Pulitzer 2011: Los Angeles Times şi The New York Times, marii câştigători. Barbara Davidson câștigă premiul pentru cea mai bună fotografie

Barbara Davidson
Barbara Davidson

Los Angeles Times şi The New York Times au fost marii câştigători din acest an ai premiilor Pulitzer, fiecare din cele două publicații adjudecându-și câte două premii.

[caption id="attachment_55236" align="alignleft" width="300" caption=" BARBARA DAVIDSON / LOS ANGELES TIMES"][/caption]

Premiul în serviciul publicului a fost obţinut de Los Angeles Times, al cărui editor si-a declarat falimentul în 2008, pentru un reportaj care a demascat corupţia din oraşul californian Bell. În urma anchetei, aleşii care îşi stabiliseră salarii exorbitante au fost arestaţi.

Jurnaliştii de la The New York Times, au fost recompensaţi pentru cel mai bun reportaj internaţional. Articolul făcea dezvăluiri în legătură cu deficienţele sistemul juridic din Rusia și a generat ample dezbateri în această ţară.

Foto-reporterul Barbara Davidson, de la Los Angeles Times, a obţinut premiul Pulitzer pentru cea mai bună fotografie, iar analiza economică asupra deficitului bugetar al Statelor Unite, realizată de David Leonhardt, în The New York Times, a fost recompensată pentru cel mai bun comentariu.

Anul acesta, juriul nu a acordat premiul pentru cel mai bun breaking news.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel