Urmărește emisiunea live


Prefectul Stoica, despre Paști: Putem primi musafiri, dar nu putem face petreceri

Prefectul Bucureștiului, Alin Stoica, a vorbit despre primirea musafirilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Referitor la noaptea de Înviere, în care restricțiile sunt ridicate pe credincioșii care vor participa la slujbă, Stoica a transmis, la Digi 24: „Cluburile sunt închise, n-ar trebui să funcționeze. Evident, dacă vor fi descoperite astfel de lucruri, vor fi sancționate aspru”.

Întrebat despre petrecerile de acasă, acesta a continuat: „Petrecerile de acasă nu pot fi făcute, nu există petreceri. Petrecerile nu pot fi organizate niciunde, nici acasă, nici pe stradă, nici în cluburi. Sunt interzise sărbătorile, serbările și așa mai departe. Putem primi musafiri, evident, pot să vină rude în vizită, dar nu putem să facem petreceri cu muzică, cu dans. Cel mai bine ar trebui să limităm numărul de persoane cu care ne întâlnim. Nu există o regulă specifică, (...) ar fi o regulă simplă să nu depășim 10 persoane în interior”.

„Nu o să încurajăm neapărat partea aceasta de delațiune”, a mai spus Alin Stoica, întrebat dacă ar fi bine ca oamenii să-și pârască vecinii care dau petrecere de Înviere. „Evident, dacă vor fi descoperite astfel de lucruri, vor fi sancționați. [Poliția] va interveni”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel