Predoiu, discuție cu Birchall după venirea la Ministerul Justiției

Noul ministru al Justiției afirmă că a vorbit cu fostul ministru Ana Birchall despre prioritățile ministerului Justiției, catalogând discuția de ”primire-predare” a mandatului ca fiind una utilă. Cătălin Predoiu precizează că acum urmează faza de lămurire ”cu propriile simţuri”.

"Ieri, am discutat câteva ore bune cu d-na Birchall despre priorităţile Ministerului Justiţiei. A fost o discuţie utilă la "primirea-predarea" ministerului. Acum urmează faza de lămurire "cu propriile simţuri". Câteva zile activitatea mea va fi concentrată pe sprijinirea colegilor din Guvern în reorganizările instituţionale, ca urmare a trecerii de la formula cu 24 ministere la formula cu 16 ministere. În paralel, am avut deja discuţii telefonice cu Preşedintele CSM, Vicepreşedintele CSM şi Procurorul General interimar, transmiţând, pe lângă cuvenitele mesaje de bun (re)găsit, determinarea de a îndeplini agenda Guvernului PNL în interesul cetăţenilor şi al Justiţiei", a scris, pe Facebook, Cătălin Predoiu.

Predoiu-discuții interne în Min. Justiției


Ministrul Justiției a precizat că va mai avea discuții, în zilele următoare, cu compartimentele interne ale Ministerului și cu instituțiile din raza de competență a Ministerului Justiţiei, începând cu Administrația Națională a Penitenciarelor, Agenția Națională a Bunurilor Indisponibilzate, Direcția Națională de Probaţiune și continuând cu toate celelalte.

Cătălin Predoiu a preluat mați ministerul Justiției de la Ana Birchall. Liberalul a mai deținut acest portofoliu în perioada 2008-2012, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel