Povestea de DRAGOSTE dintre un consilier de probațiune și un infractor, ÎNTRERUPTĂ de polițiști

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Relația unui consilier de probațiune căsătorit cu un infractor pe care îl avea sub supraveghere a fost dată de vileag de poliție, după descoperirea unei poze indecente pe telefonul răufăcătorului.

Conform The Sun, britanica Victoria Sellar, căsătorită și în vârstă de 30 de ani, a fost condamnată după ce s-a culcat cu infractorul în trei rânduri diferite, corespondând de mii de ori prin SMS cu el. Ea i-a trimis și poze intime, iar cei doi au petrecut un weekend împreună în Blackpool, Marea Britanie.

Sellar a făcut și abuz în serviciu, folosindu-și computerul de la muncă pentru a descoperi cine este un atacator al amantului său pe care îl avea sub supraveghere. Însă, relația lor de patru luni a fost descoperită când infractorul a fost arestat pentru jaf, în iulie 2018, iar polițiștii i-au reținut telefonul. Consilierul de probațiune a spus că a avut aventura cu supravegheatul său a avut loc din cauza dependenței de jocuri de noroc a soțului ei, însă judecătorul a vrut să trimită „un mesaj” și a închis-o pentru 10 luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel