Portalul instanţelor de judecată, BLOCAT

Rodica Mitu / 15 ian 2018 / 11:35 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Portalul instanţelor de judecată este blocat.

Luni, 15 ianuarie, portalul instanţelor de judecată din România, portal.just.ro, este blocat, ca urmare a lansării de mii de cereri simultan cu ajutorul unor aplicaţii.

Potrivit unui mesaj postat de administratorii portalului, o altă cauză a problemelor de funcţionare o reprezintă unele defecte tehnice.

'Portalul prezintă probleme de funcţionalitate şi performanţă cu caracter fluctuant. Cauzele acestora sunt în curs de investigare; până la acest moment, am identificat atât un comportament nejudicios din partea unor utilizatori (de ex. lansarea de către un utilizator a sute/mii de cereri simultan, cu ajutorul unor aplicaţii construite în acest scop), cât şi anumite defecte tehnice', se arată în mesajul Direcţiei tehnologia informaţiei din cadrul Ministerului Justiţiei.

[citeste si]

Conform aceleiaşi surse, în prezent se lucrează pentru remedierea situaţiei, utilizatorii fiind invitaţi să descrie erorile întâlnite prin email la adresa portal-instante@just.ro, pentru a ajuta la procesul de investigare, notează Agerpres.  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22