Alătură-te comunității!
Portalul instanţelor de judecată, BLOCAT

Rodica Mitu / 15 ian 2018 / 11:35 Salveaza PDF Comentarii

Portalul instanţelor de judecată este blocat.

Luni, 15 ianuarie, portalul instanţelor de judecată din România, portal.just.ro, este blocat, ca urmare a lansării de mii de cereri simultan cu ajutorul unor aplicaţii.

Potrivit unui mesaj postat de administratorii portalului, o altă cauză a problemelor de funcţionare o reprezintă unele defecte tehnice.

'Portalul prezintă probleme de funcţionalitate şi performanţă cu caracter fluctuant. Cauzele acestora sunt în curs de investigare; până la acest moment, am identificat atât un comportament nejudicios din partea unor utilizatori (de ex. lansarea de către un utilizator a sute/mii de cereri simultan, cu ajutorul unor aplicaţii construite în acest scop), cât şi anumite defecte tehnice', se arată în mesajul Direcţiei tehnologia informaţiei din cadrul Ministerului Justiţiei.

[citeste si]

Conform aceleiaşi surse, în prezent se lucrează pentru remedierea situaţiei, utilizatorii fiind invitaţi să descrie erorile întâlnite prin email la adresa [email protected], pentru a ajuta la procesul de investigare, notează Agerpres.  loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Inuka, primul urs polar născut la Tropice, eutanasiat

George Mihail Pârvan / 25 apr, 11:18


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11