Portalul instanţelor de judecată, BLOCAT

Portalul instanţelor de judecată este blocat.

Luni, 15 ianuarie, portalul instanţelor de judecată din România, portal.just.ro, este blocat, ca urmare a lansării de mii de cereri simultan cu ajutorul unor aplicaţii.

Potrivit unui mesaj postat de administratorii portalului, o altă cauză a problemelor de funcţionare o reprezintă unele defecte tehnice.

'Portalul prezintă probleme de funcţionalitate şi performanţă cu caracter fluctuant. Cauzele acestora sunt în curs de investigare; până la acest moment, am identificat atât un comportament nejudicios din partea unor utilizatori (de ex. lansarea de către un utilizator a sute/mii de cereri simultan, cu ajutorul unor aplicaţii construite în acest scop), cât şi anumite defecte tehnice', se arată în mesajul Direcţiei tehnologia informaţiei din cadrul Ministerului Justiţiei.

[citeste si]

Conform aceleiaşi surse, în prezent se lucrează pentru remedierea situaţiei, utilizatorii fiind invitaţi să descrie erorile întâlnite prin email la adresa [email protected], pentru a ajuta la procesul de investigare, notează Agerpres.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel