Ponta, ironic cu Tudorel Toader. Săgeți către Kovesi

Victor Ponta a fost ironic la adresa ministrului Justiției Tudorel Toader. Totodată, fostul premier a trimis săgeți și către DNA după ce o parte din dosarul Turceni-Rovinari a fost clasată.

”Când o să  termine domnul Toader analiza, vom fi atât de bătrâni că nici nu o să mai conteze”, i-a transmis ironic Victor Ponta jurnalistului Victor Ciutacu, în direct la România TV.  

În ceea ce privește dosarul clasat de DNA, fostul premier consideră că putea fi închis în maximum 24 de ore. Acesta a vorbit și despre celălalt dosar pe care îl mai are la DNA. ”Dosarul închis se putea închide, hai să nu zic în câteva minute, dar în 24 de ore Bucuroşi le-om duce toate.

În dosarul ăla din instanţă e la fel de frumos. Mă abţin, m-am abținut doi ani, şi o să spun în instanţă ceea ce am de spus. Am şi eu păcatele mele şi plătesc pentru ele. Nimic nu e întâmplător în viaţă şi nici nu cred că am ajuns degeaba pe mâinile lui Portocală şi Uncheşelu. Eu nu mă plâng. Au fost alţii care au fost şi mai ghinionişti", a explicat Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel