Victor Ponta, mesaj după exploziile din Bruxelles: Din păcate...

Fostul premier Victor Ponta a transmis un mesaj în care își exprimă "compasiunea şi solidaritatea" cu victimele exploziilor din Bruxelles, dar și încrederea că autoritățile europene își vor concentra eforturile în combaterea terorismului, nu "spre bătălii politice depășite de realitatea de azi".

"Din păcate terorismul devine o parte a vieții noastre și este la fel de grav când face victime la Ankara sau la Bruxelles!

Îmi exprim compasiunea și solidaritatea cu toți cei afectați - și sper ca eforturile autorităților europene (inclusiv românești) se vor concentra în această direcție fundamentală pentru societatea noastră (și nu spre bătălii politice depășite de realitatea de azi)!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Mai multe explozii au zguduit Bruxelles-ul marți dimineață. Potrivit presei, cel puțin 13 persoane au murit și 35 au fost rănite în exploziile produse la aeroportul internațional Zaventem și în stația de metrou Maelbeek, aflată la doar câteva sute de metri de principalul sediu al Comisiei Europene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel