Ponta taxează dur un ministru tehnocrat: Cine trebuia să fie prezent...

Fostul premier Victor Ponta taxează dur, într-o postare pe pagina sa de socializare, faptul că un ministru al Cabinetului Cioloș nu va fi prezent la "cel mai mare și important eveniment al anului", deși a fost invitat.

"Particip la Consiliul Mondial pentru Energie care anul acesta se organizeaza la Istanbul/ cred ca pentru Romania nu poate exista dezvoltare economica si sociala sustenabila fara o strategie eficienta si o conectare exacta la ce se intampla in domeniul energiei in Regiunea noastra si pe plan mondial. Si informatiile si opiniile la care am acces aici sunt inestimabile.
Participa reprezentanti din peste 100 de tari - presedinti, prim ministrii, ministrii ai energiei / plus conducatorii executivi ai celor mai mari companii publice si private din lume !

Intrebare - cine trebuia sa fie prezent si totusi lipseste de la cel mai mare si important eveniment al anului (desi a fost invitat)??? Ati ghicit - Ministrul tehnocrat al Energiei din ..... Romania! Credeti ca deja l-a dat afara Dacian Ciolos ( nu are "aprobare" din pacate) / sau credeti ca a gresit cand a auzit ca e in Turcia si a plecat ( din obisnuinta) spre Insula "Turks and Caicos"?!"", este mesajul postat luni de Victor Ponta pe Facebook, legat de absența ministrului Energiei, Victor Grigorescu de la evenimentul din Turcia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel