Ponta, solicitare către SRI și Guvern. Problemă pe masa MAI

Victor Ponta îi atrage atenția noului ministru de Interne că ar trebui să aibă ca prioritate rezolvarea problemei de la Aeroportul Otopeni. 

”Am o solicitare, total nepolitică, pentru cel care va ocupa funcţia de ministru de Interne - implicit către Guvern şi SRI. Cred că rezolvarea practică a acestei probleme concrete (o rezolvare care poate fi realizată în timp foarte scurt şi cu resurse foarte mici) ar fi în interesul românilor şi al imaginii României. Vă rog pe toţi cei care consideraţi că demersul meu este întemeiat să semnaţi petiţia”, a scris Victor Ponta, vineri, pe pagina sa de Facebook. 

Textul petiției arată că la Aeroportul Otopeni traficul de persoane şi numărul de zboruri au crescut exponenţial şi regulile de control antitero au fost înăsprite, însă ”atât personalul cât şi infrastructura au rămas pe loc”.

”Şi poliţiştii de frontieră şi ofiţerii SRI de la controlul de securitate muncesc cu toate forţele disponibile, dar nu este suficient. Au nevoie de noi resurse. (...) Noul ministru de Interne trebuie să îşi înceapă mandatul cu o rezolvare rapidă a acestei probleme. Poate cere şi primi imediat, din Fondul de Rezervă al Guvernului, resursele financiare necesare pentru creşterea rapidă a numărului de puncte de control de siguranţă şi al cabinelor de control paşapoarte; alocarea de îndată prin detaşare sau delegare (urmând ulterior să facă şi angajări) de noi ofiţeri la Poliţia de Frontieră şi la Serviciul Special din SRI care acţionează la Aeroportul Otopeni”, se precizează în petiţie.

Petiţia 'Respect la Otopeni' poate fi consultată aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel