Ponta, observație surprinzătoare: Singurul weekend în care Iohannis nu a mers la Sibiu

Colectiv
Colectiv

Fostul premier Victor Ponta, invitat la DC News Live, a afirmat că singurul sfârșit de săptămână în care președintele Klaus Iohannis nu a mers la Sibiu a fost cel în care a avut loc tragedia de la Club Colectiv și a explicat de ce nu a mers la locul incendiului în urma căruia zeci de tineri și-au pierdut viața.  

"Am văzut multe în România în ultimii ani și am văzut o mulțime de lucruri care se stârnesc din nimic și a doua zi după alegeri nu mai există. Să sperăm că nu va fi nevoie să moară oameni, am citat din dl Iohannis, ca să câștige PNL cu USR alegerile. 

Afirm că moartea celor de la Colectiv a fost folosită de către dl Iohannis și cei din jurul lui care urmau să-și pună "guvernul lui".

Fac o observație care poate vi s-ar părea neserioasă, dar e foarte serioasă. Știți că este singurul wekend din doi ani de zile când dl Iohannis nu a plecat la Sibiu?

Afirm clar că dl Iohannis s-a folosit de moartea unor oameni nevinovați pentru un scop politic. Oamenii aceia nu erau acolo la o manifestație politică să-l susțină pe Iohannis. Și dacă mai era cazul, la un an după, când victimele erau comemorate, dl Iohannis a ținut un discurs politic. Dar mai sunt doar șase zile (până la alegerile parlamentare - n.red.)... sper să fim o țară cât de cât normală și să nu se mai întâmple nimic", a declarat Victor Ponta.

"Eu nu cred că dl Iohannis a avut cel mai mic amestec în dezastrul de la Colectiv", a fost observația analistului politic Bogdan Chirieac, moment în care fostul premier a replicat: "Eu cred asta. Istoria o să ne arate cine a avut dreptate"

Victor Ponta a explicat, de asemenea, și de ce nu a mers la Club Colectiv imediat după tragedie.

"Special nu am fost la locul dezastrului pentru că acolo trebuiau să fie procurorii să ia probe. Și totuși acolo, după ce a fost dl Iohannis, nu s-au mai ridicat probele", a mai precizat Ponta. 

Declarația integrală de la minutul 14:40

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel