Ponta: Nu mă deranjează dacă pentru conducerea PSD sunt irelevant

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a spus că recentele declarații ale lui Victor Ponta despre 'guvernul cu 4 piloţi' sunt la fel ca apa sfinţită - nu fac nici rău, nici bine.

Fostul premier a răspuns celor care îl consideră irelevant sau ca apa sfințită.

"Le-am promis oamenilor din Gorj si Hunedoara in 2012 ca atata timp cat sunt eu Prim Ministru cele doua Complexuri Energetice vor rezista/ si ca Romania nu va importa energie din strainatate in paralel cu distrugerea locurilor de munca si a centralelor din tara noastra / m-am tinut de cuvant dar , din pacate, dupa Noiembrie 2015 s-a reluat planul de distrugere programata! Acum am datoria , oricine s-ar supara, sa lupt din nou pentru ceea ce este un interes al oamenilor dar si un interes national!

Nu ma deranjeaza daca pentru Conducerea actuala a PSD sunt "ca apa sfintita" sau "irelevant" / dar am fost votat in 2016 ( si eu si ceilalti candidati PSD) de catre oamenii din Gorj si Hunedoara ca sa sprijinim salvarea sectorului energetic si de minerit din cele doua judete / situatia acestora a fost dusa de catre Guvernul Tehnocrat pe marginea prapastiei ( ca si in 2011) si noi reprezentam ultima lor speranta!", a spus Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel