Ponta nu a vrut să-l asculte pe Iohannis în Parlament. Ce spune Ciutacu

Fostul pemier Victor Ponta a părăsit, luni, plenul reunit al Parlamentului în momentul în care preșdintele Klaus Iohannis și-a făcut apariția pentru a adresa mesajul pe teme de politica internă de la tribuna forului legislativ. Jurnalistul Victor Ciutacu consideră că este vorba de un gest politic evident de sfidare al fostului premier.

Moment care a atras atenția tuturor, luni după-amiază, în plenul reunit al Parlamentului. La primul discurs din acest an pe care președintele l-a ținut în Parlament, Victor Ponta a părăsit sala, asta după ce mai devreme a mai postat un atac pe pagina sa de socializare la adresa lui Klaus Iohannis.

Citește și: Ponta, atac la Iohannis: Am avut dreptate

"Gestul d-lui Ponta este evident un gest politic. (...) Ponta în fiecare zi are pastila cu Iohannis pe Facebook. E greu de răspuns cu argumente, pentru că sunt inspirate, sunt și justificate. Probabil că a ales modalitatea asta de a face încă un gest prin care să-și exprime stricta și ferma opoziție față de Iohannis și de politica pe care acesta o face. Ar fi fost culmea să stea în sală. Gest politic evident de sfidare a d-lui Iohannis", a declarat, prin telefon, la România TV, Victor Ciutacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel