Ponta, mesaj care dă tonul la speculații

Fostul premier Victor Ponta şi-a schimbat, marți, fotografia de profil de pe Facebook, pe care apare un mesaj în limba engleză, inspirată din filmul Game of Thrones, "Un singur lucru e sigur, vine iarna".

Gestul fostului prim-ministru nu a trecut neobservat de internauți, aceștia oferind la comentarii diverse speculații în legătură cu ce a vrut să transmită Victor Ponta. Mulți îi transmit că doresc să revină în politica mare, alții consideră însă că fostul premier a dorit să avertizeze că urmează cea mai dificilă perioadă pentru români sau că noul Guvern tehnocrat se va confrunta cu situaţii pe care nu va fi în stare să le gestioneze, potrivit România TV. Victor Ponta a primit, de asemenea, și critici, pentru faptul că mesajul a fost scris în limba engleză. 

"Ar trebui sa spui mai mult!!", "Nu mai ştim limba română.Nu uitați că milioanele de oameni care v-au votat,sunt ROMÂNI şi nu ştiu toți engleza", "Asa arata Romania prezentului si a viitorului sub conducerea "guvernului meu"...nici ca se putea rezumata mai bine in cuvinte si imagini...esentialul e promt si realist...Ganduri alese dle V.Ponta", "Un tablou sugestiv, despre cum arata societatea noastra! O padure care nu se stie cat va mai sta in picioare.Cat despre lupi, acestia sunt pretutindeni, stau la panda sa ne jupoaie, pe noi, cei multi.Iarna, sa ne ajute Dumnezeu sa fie blanda...", "Asta nu-i a buna! Nici la propriu, nici la figurat. Lupii ce fac? Urla a pustiu sau se aduna in haita?", "O poza-eseu , cine stie citi , sa citeasca , cine are imaginatie , poate visa !", sunt doar câteva dintre sutele de comentarii postate până acum la noul mesaj al fostului premier.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel