Victor Ponta iși fură înjurături în locul lui Băsescu. Ce s-a întâmplat

ponta
ponta

Cu puțin timp în urmă, Victor Ponta a povestit un dialog cu o jurnalistă.

Ziarista i-a trimis un mesaj pe telefon premierului în care l-a întrebat dacă a trecut cu coloana oficială, luni, pe DN1, pentru că traficul a fost blocat chiar la oră de vârf, iar reacția celorlalți participanți la trafic nu a fost deloc una bună. Victor Ponta a menționat că el se află departe de Valea Prahovei, în Munții Apuseni, dar aruncă vina pe Traian Băsescu, cel care astăzi a mers pe Valea Prahovei, până în stațiunea Predeal.

"Azi, profitând de vremea superbă, fetele au mers la Prislop, iar eu și Andrei am urcat în Munții unde strămoșii noștri daci au avut ultimul adăpost în fața romanilor! Chiar avem o țară de care trebuie să fim mândri!

PS 1 - Mulțumesc celor 250.000 de vizitatori ai paginii mele de FB din ultimele 24 de ore (Ghiță Ciobanul chiar are succes)! PS 2 - Tot azi am primit un SMS de la o jurnalistă (pe care o cunosc de mulți ani și o respect foarte mult pentru profesionalismul său) cu următorul conținut: "Bună ziua. Dacă dvs ați fost cu coloana oficială care a depășit pe contrasens coloana de muritori, unde eram și eu, care se mișca precum melcul la Sinaia, ați fost neinspirat. Ați fi pierdut o juma de oră, dar ați fi câștigat cel putin două procente. Oricum, cred că Mirel nu vă da cele mai bune sfaturi!!!!" I-am precizat că de 3 zile sunt departe de Valea Prahovei! "Domnule Prim Ministru, nu e vorba de mine, că eu nu mă grăbeam. Eram într-un autocar și am văzut reacția oamenilor. Chiar îmi pare rău că trebuie să contabilizați astfel de derapaje. Da, se pare că Băsescu era. Dar o mulțime de oameni au înjurat Guvernul." Asta e, să speram că în 2014 vom fi toți mai buni!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel