Ponta, replică dură pentru Băsescu, privind deszăpezirea: Ori minte, ori...

Premierul Victor Ponta a reacționat dur în conferința de presă de duminică seară față de afirmațiile președintelui Traian Băsescu legate de operațiunea de deszăpezire din acest an, apreciind că șeful statului "ori minte, ori habar nu are ce se întâmplă în țară". La rândul său, liderul PNL, Crin Antonescu, a susținut că șeful statului a fost "extrem de incorect" când a catalogat munca a mii de oameni drept o "mascaradă televizată".

"Constatați că domnul președinte Băsescu ori minte ori habar nu are ce se întâmplă în țară, autostrada A2 este în funcțiune, contractele pentru autostrăzi și drumuri naționale nu le fac consiliile județene, deci vorbește niște prostii îngrozitoare. De aceea nu cred că trebuie să-i răspundem noi. Cred că i-a părut foarte rău că a mers foarte bine deszăpezirea", a declarat premierul Ponta, citează Agerpres.

După ce a precizat că militarii nu participă la deszăpezire, ci la salvarea de vieți, intervenind cu mijloace tehnice în situații excepționale, prim-ministrul a completat: "Președintele vorbește numai prostii".

Antonescu: Președintele Băsescu, extrem de incorect încă o dată

În legătură cu afirmațiile președintelui Traian Băsescu privind deszăpezirea, și liderul liberalilor, Crin Antonescu, și-a exprimat un punct de vedere: "Eu cred că autoritățile au făcut foarte mult. Cred că președintele Băsescu a fost încă o dată extrem de incorect în această seară atunci când a vorbit de operațiunea de deszăpezire ca o mascaradă televizată. Dacă a vrut să atace doi miniștri, pe domnul Dragnea, pe domnul Dușa sau pe domnul prim-ministru are atâtea alte prilejuri să o facă. Aici este vorba de mii de oameni care au lucrat și au lucrat bine și și-au făcut datoria", a declarat președintele  PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel