Ponta, achitat în dosarul Rovinari - Turceni. Video DEVASTATOR

Victor Ponta, mesaj furtunos: Voi depune și eu plângere penală
Victor Ponta, mesaj furtunos: Voi depune și eu plângere penală

Ponta, achitat în dosarul Rovinari - Turceni. Jurnalistul Ionuț Cristache a publicat un video devastator vizavi de dosarul lui Victor Ponta. 

"Hai sa vedem cum a inceput si cum s-a sfarsit dosarul "Ponta"! 3 ani in 2 minute! Sa vedem daca dupa #mairezisti! #click #play #share", a scris ziaristul în dreptul clipului.

Ponta, achitat în dosarul Rovinari - Turceni

Fostul premier Victor Ponta şi Dan Şova, avocat coordonator al Societăţii Civile de Avocaţi Şova şi Asociaţii, au fost achitaţi joi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul "Rovinari - Turceni".

În acelaşi dosar, Dumitru Cristea, fost director general al Complexului Energetic Turceni, a primit patru ani cu executare pentru abuz în serviciu, iar Octavian Laurenţiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni, şi Laurenţiu Ciurel, fost director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, au fost achitaţi.

În cazul lui Dumitru Cristea, instanţa a decis să îi interzică, pe perioada detenţiei şi pe o perioadă de 3 ani după ispăşirea pedepsei, mai multe drepturi.

Ponta, achitat în dosarul Rovinari - Turceni

Decizia nu este definitivă, cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei pentru procuror şi inculpaţi.

Procurorii susţin că, în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, Victor Ponta, prin cabinetul individual de avocatură, ar fi obţinut de la SCA Şova şi Asociaţii peste 181.000 lei, pentru presupuse activităţi efectuate în conlucrare, dar care, în realitate, nu s-ar fi efectuat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel