Poliţiştii de frontieră din Halmeu au donat sânge, iar tichetele primite le-au oferit copiilor

Poliţiştii de frontieră din Vama Halmeu au donat sânge, iar tichetele primite le-au oferit copiilor de la Centrul de Plasament Floare de Colţ din Halmeu, informează Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, marţi, printr-un comunicat de presă.

'Lipsa acută de sânge cu care se confruntă unităţile sanitare din România şi, implicit, pacienţii, nu i-a lăsat indiferenţi pe poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Halmeu. Timp de două săptămâni, 40 de ofiţeri şi agenţi de la SPF Halmeu s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare pentru a dona sânge', precizează sursa citată.

Tichetele primite au fost oferite copiilor de la centrul de plasament din localitatea unde îşi desfăşoară activitatea. 'Conform legislaţiei în vigoare, în România donatorii au şi câteva beneficii ca urmare a donării de sânge. Pe lângă faptul că poate salva vieţi, donatorul primeşte câte şapte tichete de masă pentru produse alimentare. Toate tichetele primite de către cei 40 de poliţişti de frontieră au fost oferite copiilor de la Centrul de Plasament Floare de Colţ din Halmeu. Pe lângă tichetele donate, au mai fost şi alţi poliţişti de frontieră de la Halmeu care au venit în sprijinul copilaşilor din centru', a mai transmis ITPF, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel