Polițistă bătută de interlop într-un club din Alba Iulia

O polițistă aflată în timpul liber a fost snopită în bătaie de un interlop. Scenele s-au petrecut într-un club din Alba Iulia. 

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale localului. Polițista a depus plângere, astfel încât bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore (potrivit IPJ Alba). Bărbatul a fost eliberat sub control judiciar. Pe filmare se observă că femeia este apucată cu brutalitate de păr și trântită pe jos, de față cu toți cei prezenți.

'Din ancheta colegilor mei a rezultat că anterior agresiunii bărbatul i-a adresat injurii și jigniri, inclusiv în legătură cu profesia acesteia. Conflictul a degenerat, iar bărbatul a lovit-o cu palma peste față și apoi a tras-o de păr pentru a o scoate din local. Ulterior, agresorul a fost reținut pentru loviri și alte violențe, precum și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. A fost prezentat în fața procurorilor care au dispus măsura preventivă a controlului judiciar.' a declarat Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba, la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel