Flagrant DIICOT: Poliţist lovit cu maşina de traficanţi de droguri

Un poliţist a fost lovit cu maşina la Timişoara de trei traficanţi de droguri, care încercau să fugă în momentul în care anchetatorii au organizat un flagrant. 

Potrivit unui comunicat al DIICOT, trei tineri cu vârste între 21 şi 25 de ani - Mircea Fabian Ebetiuc, David Şerban şi Alexandru Ionuţ Şerbănică - au fost prinşi, joi, în timp ce încercau să tranzacţioneze 1.122 comprimate MDMA şi 73 fragmente de comprimate MDMA, a căror valoare pe 'piaţa neagră', în zona dealerilor de droguri, este de aproximativ 52.000 de lei

În momentul flagrantului, traficanţii au încercat să fugă cu un autoturism şi au lovit un poliţist care participa la operaţiune. Poliţistul a fost luat pe capota autoturismului şi aruncat, în urma impactului prezentând lovituri în zona cranio-cerebrală.

Droguri găsite la domiciliu

Vineri, procurorii DIICOT şi poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate au efectuat percheziţii la locuinţele traficanţilor din Timişoara, unde au fost găsite 32 comprimate MDMA, 73 fragmente de comprimate MDMA, 188,10 grame canabis, bunuri destinate preparării drogurilor pentru consum (grinder şi cântar electronic) şi suma de 2.100 de lei.

Procurorii susţin că tinerii fac parte dintr-un grup infracţional organizat specializat în traficul intern şi internaţional de droguri. Astfel, liderul grupării a preluat mai multe colete cu droguri expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internaţional.

[citeste si]

Ulterior, atât el, cât şi ceilalţi membri (studenţi) care au aderat la grupare le-au distribuit pe raza judeţelor Timiş, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Arad. Traficanţii urmează să fie prezentaţi vineri Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel