Politicienii se bat în Like-uri pe Facebook de Crăciun. Cine conduce detașat

Foto: Captură Facebook Victor Ponta
Foto: Captură Facebook Victor Ponta

Mai multe personalități politice, printre care președintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta sau fostul președinte Traian Băsescu, au făcut urări românilor pe diferite rețele de socializare.

Fotografia de Crăciun a premierului Victor Ponta, împreună cu fiica sa, Irina, și soția lui, Daciana Sârbu, a strâns peste 45.000 de like-uri, a fost distribuită de peste 300 de ori și are aproximativ 3.800 de comentarii.

Mesajul de Crăciun a premierul Victor Ponta s-a bucurat de popularitate. Clipul video a fost văzut de peste o sută opt de mii de persoane. Mai mult de 16 mii dintre acestea i-au dat like, iar aproape 500 share. Peste 2.000 de persoane au lăsat și un comentariu.

De multe like-uri s-au bucurat şi pozele postate de fostul preşedinte Traian Băsescu, în care apare alături de toată familia în jurul bradului de Crăciun. Aproape 46 de mii de persoane au dat like la respectiva postare, în timp ce 3.000 au scris un comentariu, iar peste 500 au dat share.

Citește și: Klaus Iohannis, în orima zi de Crăciun. Ce a făcut președintele - FOTO

Mesajul de pe Facebook al președintelui Klaus Iohannis, postat pe 23 decembrie, a strâns aproximativ 66.000 de like-uri, peste 4.800 de comentarii și  a fost distribuit de peste 7.000 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel