Poliţia a fost chemată la Realitatea TV. De Ce nu au reuşit să intre „lichidatorii“

sebastian ghita
sebastian ghita

Administratorul judiciar al Realitatea Media, firmă care deține licența Realitatea Tv, a denunțat joi contractul de management cu firma Asesoft, controlată  de Sebastian Ghiță. Reprezentanții firmei  Rovigo SPRL, numită administrator judiciar de către Tribunalul București, s-au deplasat la Casa Presei, unde se află studiourile Realitatea TV. Ei nu au fost primiți în clădire, iar paznicii i-au informat că nici nu au de ce să intre în imobil.

Reprezentanții Rovigo au chemat Poliția, iar un echipaj s-a deplasat la Casa Presei. Paznicii au reiterat că nu-i pot lăsa să intre pe cei de la Rovigo, întrucât acolo este sediul Asesoft, nu sediul firmei Realitatea Media. Polițiștii au verificat documentele prezentate și au constatat că, într-adevăr, în Casa Presei există mai multe birouri închiriate de Asesoft, iar sediul firmei Realitatea Media se află pe Splaiul Unirii. Ca urmare, polițiștii au plecat, iar reprezentanții administratorului judiciar au renunțat să mai intre în clădire.

Contactat de DeCe News, proprietarul Asesoft, Sebastian Ghiță, a declarat că se va înscrie la masa credală cu 30 de milioane de euro. ”Asesoft este cel mai mare creditor al Realitatea Media. Contractul de management nu poate fi întrerupt unilateral, ci doar tribunalul se poate pronunța. Ce vă pot spune e că n-au reușit să lichideze Realitatea Tv și mai mult, nici nu vor reuși s-o facă. Realitatea TV e a telespectatorilor și a jurnaliștilor acestui post”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel