PNL, fără reacție în cazul Lazăr. Cristache: De azi înainte...

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Augustin Lazăr a fost acuzat că a refuzat eliberarea condiţionată a unor disidenţi politici şi ar fi dispus pedepsirea unora dintre aceştia.

PNL nu a avut nicio reacție vizavi de acest subiect. În contextul dat, jurnalistul Ionuț Cristache a făcut un comentariu.

”De azi inainte orice va spune PNL in cazul Lazar va fi prea tarziu! Nu are nicio reactie marele partid al Bratienilor, partidul care si-a pierdut liderul in iadul de la Sighet, partidul care alturi de PNTCD aproape ca a disparut din memorii din cauza sinistrului regim comunist, asteapta azi sa vada daca are voie sa aiba o reactie, dar... Iohannis tace! Tace Iohannis, tace si PNL! Momentul acesta nu mai e despre partide, despre stanga, dreapta, despre "ciuma rosie", despre razboaie, e pur si simplu despre demnitate. Si acolo unde nu e, nici istoria nu va consemna! #LazarDemisia”, a scris Ionuț Cristache.

Apoi, jurnalistul de la TVR 1 a revenit cu un alt mesaj: ”Unde sunt rudele detinutilor politici, unde le sunt copiii, unde le sunt nepotii, unde le sunt prietenii... de ce nimeni nu se revolta? Ori nu intelegm gravitatea situatiei, ori suntem lasi!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel